Hvordan bygge en vellykket eCommerce-bedrift med god omtale?

De fleste av oss drømmer nok om å tjene penger ved å jobbe hjemmefra. Dette er fullt mulig, men krever en stor egeninnsats fra din side. Det aller første du bør gjøre er å sjekke hva som rører seg i markedet. Ønsker du å selge et bestemt produkt, eller bare skrive en blogg som bedrifter kan annonsere på? Mulighetene er mange på nettet, men konkurransen er ofte knallhard. Hvis du ønsker å selge et produkt er det en stor fordel hvis du allerede befinner deg i Norge. Fra utlandet oppstår det ofte ekstrakostnader for kunden når prisen på produktet overstiger 350 kroner.

shutterstock_53152651Lag en strategi for hva markedet ønsker

Når du har bestemt deg for hva du vil selge eller jobbe med, så bør du lage deg en proff nettside der dine produkter og tjenester presenteres. Dette er noe blant annet Designerweb.no kan hjelpe deg med. Sørg for at språket er så enkelt og folkelig som mulig, og at du tydelig får fram produktene du ønsker å selge. Det finnes mange bedragere på markedet, og det kan derfor lønne seg å være ærlig. Fokuser på engangssalg og ikke påtving kundene masse abonnementer og høye fakturagebyrer. Dette gjør at du raskt får et godt rykte på nettfora, noe som igjen fører til at salget kan blomstre og kundemassen øke.

Spre budskapet i sosiale medier

For at du skal nå potensielle kunder er det viktig at du annonserer produktet ditt. I disse dager gjøres dette effektivt på sosiale medier og gjennom Google. Dette er ofte vel verdt pengene, og fører automatisk til mer trafikk på siden din. Det er nå det viktige begynner., ettersom det er utrolig viktig at de første kundene dine får en positiv opplevelse. Sørg derfor for at du har tilstrekkelig av produktet ditt på lager og at du sender så raskt som mulig. Vær seriøs og forhold deg til kjøpsloven. Legg ved returskjema hvor kundens rettigheter forklares, og husk at Amazon også ble startet i en garasje!